Download


Toate datele de pe acest site au fost sintetizate folosind informații publicate de Ministerul Educației Naționale pe bacalaureat.edu.ro, data.gov.ro, admitere.edu.ro și evaluare.edu.ro.

În vederea realizării tuturor statisticilor de pe acest site, am creat o baza de date unificată cu toate datele disponibile pe site-urile menționate mai sus. Rămânând fideli misiunii noastre de a spori transparența în sistemul educațional românesc, am decis să facem publică această bază de date. Aceasta este disponibilă în formatul SQLite și poate fi descărcată de aici. Pentru a putea lucra cu această bază de date, vă recomandăm programul gratuit SQLiteStudio. Va fi nevoie să cunoașteți limbajul de interogare a bazelor de date SQL (Standard Query Language). Vă recomandăm acest tutorial SQL gratuit.

De asemenea, facem publice programele create de noi pentru a descărca rezultatele și a crea această bază de date unificată. Le puteți accesa pe GitHub aici.

Contact


Pentru sugestii, idei, probleme cu platforma, sau orice altceva, ne puteți contacta prin e-mail la adresa contact@bacplus.ro.

Orice feedback este binevenit!

Tiberiu Mușat
Tiberiu Mușat
Fondator
© 2023 BacPlus.ro